Welkom bij Marvelous Dinner Tour 2022

Een nieuw concept om op plekken waar je anders nooit komt of die je nooit zou kunnen verzinnen, mensen gaat ontmoeten voor wie de avond ook een grote verrassing is, onder het genot van lekker eten en drinken en misschien nog  iets verrassends. 

Wat moet ik me er dan precies van voorstellen?

Stel je loopt door de prachtige oude binnenstad van Hoorn en je krijgt op je telefoon een locatie door waar je wordt verwacht. De bewuste locatie kan zomaar in een oude kerk of klooster zijn, je zoekt naargeestig naar het logo van “Marvelous Dinner Tour “op de plaats van bestemming, klopt op de deur die opengedaan wordt door een statige Lakei die je met vol allure naar je tafel brengt en je voorstelt aan de andere gasten die hilarisch om zich heen kijken en net zo verbaasd zijn over de plek waar ze zijn terechtgekomen. 

 

Na 40 minuten

Na een hapje en een drankje piept na veertig minuten je telefoon, u wordt verwacht op de volgende locatie … 

Wat gaan we voor locatie aantreffen?… Een boot? een museum ? of dat prachtige huis waar je altijd al eens naar binnen wilde kijken ? 

Wie gaan we aantreffen? … en is het alleen eten of.. ook een artiest een begenadigd spreker? een kunstenaar? Dichteres? 

Kortom een avond met alle ingrediënten in zich om memorabel te worden met een vleugje avontuur, zodat je later kan zeggen ik was erbij. 

Goede doel

Deze avond wordt georganiseerd door Rotary de Eenhoorn voor het goede doel, Stichting Taart voor Kids. Een instantie die gelieerd is aan de Voedselbank. Deze stichting zet zich in voor de kinderen aangesloten bij Voedselbank West-Friesland in de leeftijdsgroep 1 t/m 16 jaar om ook hun een mooie verjaardag te bezorgen! 

Samengevat

Wat:  

  • Marvelous Dinner Tour is een concept van Rotary de Eenhoorn. Je gaat in groepen van 8 op verschillende bijzondere locaties in de stad eten en drinken. Roulerend dineren op bijzondere plekken in Hoorn waar je normaal niet komt om te dineren 
  • Via een route door de stad, onder het genot van lekker eten en drinken en eindig je met alle deelnemers op een centrale plek voor een gezamenlijk dessert, met aansluitend een feest. 
  • Op de locaties of onderweg naar de locaties kun je verrast worden door iets ludieks.  

Waarom:  

  • We organiseren dit voor het goede doel: TaartvoorKids. Met deze opbrengsten kan deze stichting meer kinderen in de regio West-Friesland een leuke verjaardag bezorgen. 
  • Tijdens dit event bieden we leerlingen van het SG Newton van de opleiding Food & Health (https://sgnewton.nl/onderwijs/talentlijnen/food-health/) in Hoorn een kans om extra ervaring op te doen in hun vakgebied. Onder leiding van onze cateraar gaan de studenten ons ondersteunen tijdens dit event.  

Wanneer: 

  • Zaterdag 24 september 2022 18:00 uur  

 

Hoe:  

Locaties waar je kunt dineren 

Eten en drinken wordt verzorgd door een topcateraar (naam noemen). 

 

Prijs: 

Het roulerend dineren van start tot en met het dessert kost €89,- per persoon. De drank op het feest is voor eigen rekening en kan ter plekke afgerekend worden. Misschien kunnen we op meerdere plekken een button maken die oproept tot inschrijven.